Cum a apărut mindEar și... de ce?

Cum a apărut mindEar și... de ce?

Cum am început să facem meditații audio ghidate?

Am putea spune cu lejeritate și sinceritate că... mindEar este un proiect de familie, care a luat naștere prin 2020-2021 din dorința de a oferi oamenilor o experiență aparte la nivel auditiv și mental. Inițial gândit și planificat în lb. engleză (proiectul a fost doar amânat, urmând să fie lansat și în lb. engleză în curând), la începutul lui 2022 a luat o turnură către lb. română, inspirați de dorința unei fetițe care ne-a cerut să o ajutăm să mediteze pentru a se relaxa, aflându-se într-o situație medicală delicată care îi mobiliza toate resursele interne.

Numele mindEar exista de mai bine de 1 an și, mai ales, pentru că proiectul a fost gândit pentru vorbitori de lb. engleză, am ales o alăturare de două cuvinte simple "mind" (minte) și "ear" (ureche) care reprezintă elementele esențiale ale conceptului mindEar și sugerează într-un mod cât mai simplu și clar obiectivul nostru - să gâdilăm urechea cu sunete binaurale și muzică și să îmblânzim mintea prin cuvintele din meditațiile audio ghidate. Și cum lui Tibi și Roxanei le plac jocurile, ne-a bucurat tare mult că a ieșit ca un joc de cuvinte, în interior aflându-se cuvântul "dear" care înseamnă "drag". Și da, unul dintre ingredientele secrete care condimentează ce realizează cei doi este chiar acesta!

Proiectul este conceput și realizat 100% de la concept, materiale pânâ la produsele digitale finale pe care le găsești pe site-ul nostru, de Tibi Galea și Roxana Badea. Tibi a avut prima interacțiune cu muzica pe la vârsta de 4 ani, iar Roxana scrie de la 8 ani. În prezent, Tibi este songwritermuzician și producător muzical internațional, iar Roxana psiholog clinician specialist cu experiență în anxietate și burnout.

Ceea ce face ca aceste meditații create de ei să fie speciale este colaborarea lor de la scrierea textului până la partea audio care este realizată urmând, pas cu pas, mesajul din script. Muzica este creată 100% de Tibi și include tonuri binaurale, iar acolo unde este cazul sunete din natură sau din situații reale (așa cum este pachetul de meditații creat pentru frica de zbor). În paralel cu proiectul mindEar, cei doi se ocupă cu proiectele lor independente, iar în viața personală formează un cuplu. Dacă ești curios, poți afla mai multe la rubrica Despre noi a site-ului nostru. 
 

Cum funcționează site-ul mindEar?

Pe site vei găsi toate produsele digitale pe care le creăm, uneori poți precomanda unele meditații pe care le pregătim pentru a avea acces la ele imediat după ce le lansăm. Este necesar să îți fac cont pe platforma noastră, iar în contul de client vei găsi tot ce cumperi de pe site-ul nostru. Ai asigurat suport tehnic și îți răspundem prin email, în cel mai scurt timp posibil. 


Partea socială a proiectului mindEar?

Atât Tibi, cât și Roxana au o viziune măreață în ceea ce privește contribuția lor la nivel social. Am lansat acest proiect în lb. română atât de rapid (practic ne-am mobilizat să îl finalizăm în aproximativ 4-6 săptămâni) pentru că ne-am dorit să o ajutăm pe Daria și părinții ei să strângă fondurile necesare pentru a-i asigura acces la tratament, însă ne propunem să nu ne oprim aici după ce atingem targetul pentru ei și să continuăm să ajutăm și alte persoane care au nevoie cu adevărat de noi. 


Ce vei găsi pe site-ul nostru?

Pentru că unul dintre obiectivele noastre importante este să contribuim la comunitatea de români, vei găsi mereu meditații audio ghidate gratuite pe site și pe canalul nostru de youtube, alături de muzica gratuită creată de Tibi pentru a crea o atmosferă plăcută fie în interiorul tău, fie în exteriorul tău. Aceste meditații audio gratuite te ajută să te familiarizezi cu practica meditației, dar și să reușesti să te relaxezi ori să te odihnești mai bine.

Cireașa de pe tort este pachetul de meditații mindEar, care de cele mai multe ori este realizat în 2, 3 chiar și 4 părți și include tehnici din terapia de expunere (folosită în anxietate și fobii) pentru a te ajuta să te confrunți cu fricile care poate îți afectează funcționarea în anumite arii ale vieții tale sau poate chiar calitatea vieții.

Dacă îți dorești să ai meditația ta personalizată după preferințele și nevoile tale, am pregătit un produs premium în care vei avea meditația ta cu o durată de aproximativ 60 de minute - va include numele tău, sunete pe care le iubești și care te relaxează, alături de un mesaj pe care ți-l dorești - motivație, relaxare, încredere.

Îți pregătim gratuit Ghidul începătorului care va fi ca un mini-curs introductiv într-ale meditației și va cuprinde un document în format pdf cu beneficiile meditației, un video cu Roxana în care te învață 3 tehnici de respirație profundă și o meditație audio ghidată de aproximativ 3 minute pentru a te familiariza cu această practică și a-ți îmblânzi mintea să stea liniștită preț de câteva momente pentru început. Pe blog vom împărtăși cu tine informații relevante despre meditații sau despre teme care ar putea aduce valoare calității vieții tale.


Legenda culorilor

  • turcoaz - meditațiile audio gratuite;
  • orange - culoarea mindEar și a meditațiilor speciale mindEar;
  • galben - muzica;
  • verde - alte produse digitale (ghidul începătorului)
  • mov culoarea campaniei pentru Daria, va fi culoarea pe care o vom păstra și pentru alte campanii sociale.
Tibi și Roxana își doresc să ajungă la cât mai mulți oameni care au nevoie și să îi ajute prin meditațiile audio ghidate mindEar. Și-au propus să atingă mai mult decât timpane și minți, ba chiar și vieți! 

Ne-am bucura să te avem alături în comunitatea mindEar, așa că te invităm să ne urmărești pe rețelele noastre de socializare: Abonează-te la canalul nostru de youtube unde vei găsi mereu materiale gratuite Abonare Youtube

Îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să schimbăm lumea împreună și o putem face dacă începi cu tine însuți! Ești gata? :) 
Categorii

Suport clienti De luni până vineri, în intervalul orar 10.00 - 16.00

0756199766 contact@mindear.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!